Afdelingen binnen onze zorgorganisatie

Ondersteunende diensten

Wij zijn er om het leven en zorgen in onze woonzorglocaties en in de thuiszorg, zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dat doen we op verschillende manieren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat de benodigde informatiesystemen, telecommunicatie en computers aanwezig zijn en optimaal werken. Of door ervoor te zorgen dat onze bewoners heerlijke maaltijden voorgeschoteld krijgen. En wat denk je van werving en selectie van nieuwe collega’s en het betalen van de salarissen en rekeningen? Best wel onmisbaar als je er over nadenkt…. Je vindt ons in de verschillende locaties en op het hoofdkantoor in Lelystad.

Lees meer

Advies- en Behandelteam

Complexe zorg voor ouderen, daar ligt ons specialisme. Wij zijn een hecht team met expertise op verschillende vlakken: specialistische ouderengeneeskunde, psychologie, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie, diëtiek en muziektherapie. Maar we doen het niet alleen. We worden bijgestaan door een team van verpleegkundigen die onder andere gespecialiseerd zijn in wondbehandeling en complexe verpleegtechnische handelingen. Wij werken voor de hele organisatie, ook voor onze thuiszorgcliënten.

Lees meer

Ondersteuning Thuis

In 2017 gaven cliënten in Lelystad ons een 8,0 voor onze ondersteuning thuis en een 7,9 voor onze dagbesteding. We zijn er heel trots op dat onze begeleiding en ondersteuning zo goed gewaardeerd wordt. En dat we een bijdrage kunnen leveren aan het geven van een invulling aan het aan het dagelijks leven. Voorbeelden hiervan zijn het organiseren van de juiste hulp, het vinden van een zinvolle dagbesteding of het aangaan van sociale contacten.

Lees meer

Huishoudelijke ondersteuning

Wie kent ze niet, de beelden van mensen die in ernstig vervuilde huizen wonen. Niet als het aan ons ligt! Wij zorgen er samen met onze cliënten in Lelystad en Almere voor dat hun huis schoon en leefbaar is, als het hen zelf niet meer lukt het huishouden te doen. Wij helpen graag bij huishoudelijke taken zoals stofzuigen, dweilen of het schoonmaken van sanitair.

Lees meer

Wijkverpleging

Onze missie: iedere cliënt verdient de beste verzorging en verpleging. Of het nou gaat om ouderen, mensen met een chronische ziekte of een lichamelijke handicap of om mensen die net uit het ziekenhuis komen en nog verzorging of verpleging thuis nodig hebben. Wij zijn er voor hen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zowel in Lelystad als Almere!

Lees meer

Woonzorglocaties

Woonzorg Flevoland heeft vier prachtige woonzorglocaties in Lelystad: Hanzeborg, De Uiterton, Vergeten Landleven en de Bolder. Iedere locatie heeft haar eigen sfeer en uitstraling.

Lees meer

Wil je geen vacatures missen?

Blijf altijd op de hoogte van onze vacatures!

Stel een vacaturemelding in