Banenmarkt Almere

Woonzorg Flevoland aanwezig op banenmarkt in Almere

Op donderdag 16 mei organiseren UWV WERKbedrijf Flevoland en Gemeente Almere de tweede editie van ‘Op zoek naar werkgeluk’. De banenmarkt is in het stadhuis van Almere, in de Burgerzaal. Ditmaal staan de 45+ werkzoekenden uit Almere centraal. Ook Woonzorg Flevoland zal donderdag aanwezig zijn. Ontmoeten wij jou daar?

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s in Almere. Op dit moment hebben we alleen al in Almere 13 interessante vacatures openstaan. Wij verwachten dat dit aantal in de nabije toekomst alleen maar zal toenemen. Dit komt vooral omdat we ontzettend groeien in Almere. Zo openen we bijvoorbeeld binnenkort onze eerste zorglocatie in Almere: het eerstelijnsverblijf in Almere Haven.

Lelystad is natuurlijk op reisafstand. Maximaal 30 minuten met de auto (zonder files) en ongeveer 30 minuten met de trein. In Lelystad hebben we op dit moment ruim 25 openstaande vacatures.

Met of zonder zorgachtergrond

Wij zijn vooral op zoek naar mensen met een zorgachtergrond. Denk dan aan (wond)verpleegkundigen, verzorgenden intramuraal en verzorgenden extramuraal. Maar we zijn ook met regelmaat op zoek naar mensen zonder zorgachtergrond. Zo zijn we op dit moment op zoek naar huishoudelijk ondersteuners in Almere. Een flexibele baan die perfect met je hobby, je gezin of je opleiding te combineren is.

Klik op de onderstaande link voor de openstaande vacatures.

Werken bij Woonzorg Flevoland in Almere

Werken bij Woonzorg Flevoland in Lelystad

Samen is toch echt veel leuker

Bij Woonzorg Flevoland kan je altijd wat voor een ander betekenen. We zijn namelijk altijd op zoek naar vrijwilligers/maatjes. Vaak kost het je niet meer dan een uur in de week. Een klein uurtje, waar jij een ander (en jezelf) super blij mee kan maken. Een klein uurtje is voor jou waarschijnlijk een kleine investering, maar voor een ander van grote betekenis! Een mooie investering toch?

Omdat de kleine dingen in het leven, voor het grote geluk kunnen zorgen. Samen even een rondje wandelen, een spelletje spelen, een museum bezoeken of gewoon even een uurtje kletsen. Want zeg nou eerlijk: samen is toch echt veel leuker? Klik op de onderstaande link om er achter te komen hoe jij wat voor een ander kan betekenen.

Maatjes gezocht!

Vragen of even sparren?

Heb je vragen over de organisatie of een van de vacatures? Staat jouw vacature er niet bij, maar denk je toch wat voor onze organisatie te kunnen betekenen en wil je hier samen met de recruiter over sparren? Wij komen graag met je in contact via de onderstaande contactgegevens.

Email: werkenbij@woonzorgflevoland.nl

Telefonisch: 0320-229229