Kerstactie 2019

Ook dit jaar gaan wij de uitdaging weer aan: 2.500 handgeschreven kaarten voor alle cliënten van Woonzorg Flevoland.

We hebben de handen ineen geslagen met het Challenge-up project van Lelystad, maar we kunnen zeker nog extra hulp gebruiken. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Uitdaging: 2.500 handgeschreven kaarten

De leerlingen van De Rietlanden zijn al druk bezig geweest. Totaal hebben ze meer dan 100 verschillende ontwerpen gemaakt. Het was een flinke uitdaging, maar uiteindelijk zijn daar drie kaarten uit geselecteerd. Zie onderstaande foto.

De kaart is pas helemaal af als hier een persoonlijke feestgroep op komt te staan. Alles is goed, zolang het maar persoonlijk en recht uit het hart is. Denk dan aan een mooie tekening, een rijmpje, een wens en noem het maar op.

We zoeken mensen (organisaties) die ons hiermee willen helpen. Misschien wil de school/kinderopvang van je kind hier bijvoorbeeld aan meedoen? Denk met ons mee! Als je het onderstaande formulier invult zal Monique Bak van Challenge Up contact met je opnemen.

Ja, ik ga de uitdaging aan!

Samen tegen eenzaamheid

De feestdagen breng je het liefst door met familie en vrienden. Helaas zijn er in Nederland ruim 1 miljoen eenzame ouderen. Dat is een kwart van alle ouderen in Nederland. Ongeveer 200.000 ouderen zijn zelfs helemaal alleen met de feestdagen. Met deze actie wil Woonzorg Flevoland in ieder geval 2.300 mensen laten weten dat er aan hun gedacht wordt tijdens de feestdagen.