Fit en vitaal workshops Almere

Vanwege de gekke tijden met corona, waarin het zorgpersoneel van Woonzorg Flevoland er alles aan heeft gedaan om de beste zorg te geven voor de cliënten, willen we het zorg personeel ook in het zonnetje zetten en wat terug doen voor al het harde werken! Een stukje ontspanning en verbinding om met je collega’s samen een activiteit te ondernemen, draagt bij aan de positieve gezondheid.

Doe jij ook mee?

Leuk dat je mee doet! Meld je wel op tijd aan want vol = vol. Aanmelden kan via de link onderaan de pagina: ja, ik geef me op. Heb jij je al aangemeld? Daag dan vooral je collega’s uit om ook mee te doen!

De kleine letters…

Wij willen iedereen een kans geven om aan minimaal 1 workshop mee te doen. Daarom kan iedere collega zich voor 1 workshop opgeven. De inschrijving sluit een week voordat de workshop plaatsvindt. Voor alle workshops geldt dat er minimaal 6 deelnemers moeten zijn om de workshop door te laten gaan. Mocht er in de week voor de sluitingsdatum toch nog plek zijn, dan mag jij je voor deze workshop inschrijven. Ook als dit dan bijvoorbeeld je tweede workshop is.

Onderstaand tref je een overzicht aan van alle workshops.

Maandag 19 oktober: flexibel en zen met Angela

Met maximaal 15 collega’s komen we even tot rust  in deze gekke tijd tijdens een les yoga.  Het woord yoga is afgeleid van het Sankriet woord Yuj, wat verbinding betekent. De verbinding tussen lichaam en geest. Om de verbinding met elkaar aan te gaan, sluiten we gezamenlijk af met een warme kop thee.

Tijd: 16:30 tot 17:30 uur

Locatie: de Verbinding E.F. van den banweg 25 Almere buiten. Klik hier voor de route.

Woensdag 28 oktober: crossen door de bossen met Emmy

Met maximaal 13 deelnemers verkennen we de mountainbikeroute in het Kromslootpark in Almere Haven. Lekker de hectische tijd van je af trappen. Heb je een eigen mountainbike? Neem deze dan gerust mee! Er kunnen dan ook meer collega’s meedoen (er zijn maximaal 13 fietsen beschikbaar).

Tijd: 15:45 verzamelen, 16:00 tot 17:15 mountainbiken.

Locatie: Kromslootpark Almere Haven. Klik hier voor de locatie (bord Bergplaats)

Maandag 16 november: met een slag of stoot de dag afsluiten met Mitchel

Met maximaal 15 collega’s leven we ons even helemaal uit tijdens een les kickboksen. Bij deze sport worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Tijd om even lekker deze gekke periode van je af te schoppen en stoten!

Tijd: 16.30 uur-17.45 uur

Locatie: de Verbinding E.F. van den banweg 25 Almere buiten. Klik hier voor de route.

Donderdag 26 november: steel jij de show met Destiny

Met maximaal 15 collega’s combineer je verschillende dansstijlen tijdens een les dansen (tapdance/showdance). Gooi je heupen maar alvast los en dans zonder remmen deze gekke tijd van je af!

Tijd: 16.30 uur-18.00 uur

Locatie: de Verbinding E.F. van den banweg 25 Almere buiten. Klik hier voor de route.

Aanmelden?

Doe jij mee? Leuk! Daag vooral je collega’s uit om ook mee te doen. Meld je aan door op de onderstaande link te klikken.

JA, IK GEEF ME OP! 

Deze workshops zijn mede mogelijk gemaakt door Stichting De Schoor, Welzijn in Almere.