Extra handen zijn welkom: meld je aan!

Woonzorg Flevoland kan, ondanks de ontwikkelingen omtrent corona, nog steeds volledige zorg bieden in de verpleeghuizen en thuiszorg. Maar we blijven alert op mogelijk personeelstekort in deze ingewikkelde tijd. Omroep Flevoland sprak hierover met bestuurssecretaris Annemieke Verburg en HR-manager Menno Heukels. Luister het interview hier terug. 

Tijdens de eerste golf lukte het de roosters rond te krijgen dankzij de inzet van zorgmedewerkers die extra diensten draaiden. Door de tweede coronagolf, maar ook door het griepseizoen, zitten er op dit moment veel medewerkers ziek thuis. En in het geval van een coronatest, zijn zij in afwachting van de uitslag. Werken kan dan niet en dat zorgt voor uitdagingen in het rooster. We proberen met eigen mensen de roosters zo volledig mogelijk te vullen, maar kijken ondertussen naar andere mogelijkheden.

Ervaring in de zorg?

Heb jij ooit een bijdrage aan de zorg geleverd en wil jij je inzetten tijdens corona? Ben je een (voormalig) verpleegkundige, verzorgende of oud-zorgverlener, met of zonder BIG-registratie? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te kijken waar jouw hulp en kennis eventueel ingezet kan worden.

Geen ervaring?

Ook dan komen we graag alvast met je in contact, mocht extra hulp binnen Woonzorg Flevoland nodig zijn.

Ook zonder zorgdiploma kun je, met jouw hart voor de zorg, een steentje bijdragen door:
– Een praatje te maken met de ouderen om de eenzaamheid tegen te gaan;
– Een kopje koffie te drinken met de bewoners;
– Gasten te ontvangen en uitleg te geven wat er wel en niet mogelijk is in deze coronaperiode;
– Te assisteren bij dagelijkse taken waarbij de bewoners hulp nodig hebben;
– Te assisteren bij het avondeten en begeleiden bij recreatieve bezigheden.

Laat je gegevens achter!

Klik op de button die voor jou van toepassing is. Je komt dan op de vacaturepagina. Klik op de knop direct solliciteren en laat je gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!