Werken en leren in de zorg

Ben je op zoek naar een stageplaats, leerwerkplek of een werkervaringsplaats? Woonzorg Flevoland biedt verschillende mogelijkheden om te werken en leren in de zorg.

Stage- of leerwerkplek

Volg je een beroepsopleiding VMBO, MBO of HBO en ben je op zoek naar een stage- of leerwerplek? Dan zijn we op zoek naar jou! Jaarlijks hebben wij ongeveer 50 stageplaatsen op het gebied van zorg, welzijn, horeca, financiën, management, HRM, communicatie en fysiotherapie. Kom werken en leren in de zorg bij Woonzorg Flevoland.

Werken en leren in de zorg

Ben je net afgestudeerd en zoek je een tijdelijke ervaringsplaats waar je werkervaring kunt opdoen? Wij bieden je de mogelijkheid om aan de slag te gaan en je competenties te versterken. Kom bij ons werken en leren en ervaar hoe het is om bij een zorgorganisatie te werken, verantwoordelijkheden te krijgen en samen te werken met collega’s van verschillende afdelingen. Daardoor vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt. Meer weten over de verschillende afdelingen waar je bij ons ervaring op kunt doen? Klik dan hier.

Onze begeleiding

Onze werkbegeleiders en praktijkopleiders begeleiden de stagiaires en leerlingen tijdens de beroepspraktijkvorming. Met veel enthousiasme leren zij jou het vak, ondersteunen je in het leerproces en zorgen voor interessante en afwisselende leersituaties. Naast deze begeleiding en ondersteuning ben je natuurlijk ook zelf verantwoordelijk voor het leerproces. Wij zoeken dan ook gemotiveerde stagiaires en leerlingen die open staan voor feedback en nieuwe ervaringen.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats, leerwerkplek of werkervaringsplaats in de zorg? Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief met motivatie, leerpunten, stageopdrachten en werkervaring. Je kunt je brief met CV sturen naar onze opleidingsfunctionaris via opleidingen@woonzorgflevoland.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over MBO stageplaatsen kun je ook kijken op stagemarkt.

Skillslab

Het Skillslab van Woonzorg Flevoland is een professionele leer-en trainingsomgeving waar professionals de kans krijgen om allerlei specifieke competenties en vaardigheden onder de knie te krijgen. Zowel verpleegkundigen als verzorgenden kunnen hier verpleegtechnische handelingen leren, oefenen en toetsen. In het Skillslab is ruimte voor 8 tot 12 personen en het beschikt over oefenpoppen en ander benodigd oefenmateriaal. Er zijn voldoende tafels en stoelen beschikbaar alsmede een groot flatscreen en flip-over, waardoor ook de theorie rondom de vaardigheden kan worden behandeld.  Een training kan door Woonzorg Flevoland verzorgt worden maar het Skillslab is ook los te huren. Neem voor meer informatie en vragen over de kosten contact op met onze opleidingsfunctionaris, via opleidingen@woonzorgflevoland.nl.

Vacatures

Leerling Wijkverpleegkundige | Almere en Lelystad | 24 uur

Geplaatst op 05-07-2021

Zie je uit om meer te leren en wil je meer uit jezelf halen? Ontwikkel je verder als wijkverpleegkundige bij Woonzorg Flevoland!

  • Almere of Lelystad
  • Werken en leren in de zorg
  • Wijkverpleging

Helpende Plus Thuiszorg | Almere | 16 uur

Geplaatst op 24-06-2021

Zorg jij elke dag voor een glimlach bij onze cliënten? In Almere hebben we plek voor een enthousiaste en energieke helpende plus die dagelijks onze cliënten thuis bezoekt en hen verder helpt met persoonlijke aandacht. 

  • Almere
  • Werken en leren in de zorg
  • Wijkverpleging

Jouw collega's