Over zorgorganisatie Woonzorg Flevoland

Plezier in je werk. Dat vinden wij belangrijk.

Daarom besteden wij niet alleen aandacht aan een prettige werksfeer maar ook aan goede werkomstandigheden. Je werkt in een hecht team met korte lijnen. Jouw mening en beslissingen doen er toe. Als medewerker krijg je de ruimte om ideeën en oplossingen aan te dragen en jezelf te blijven ontwikkelen. Wij gaan voor de persoonlijke benadering, voor iedereen met veel warmte, aandacht en plezier. En we durven te doen. Omdat het goed voelt, omdat het vooruit helpt. Zonder hiërarchische beperkingen. Barrières doorbreken door goede ideeën de ruimte te geven. Die voorloper ben je bij Woonzorg Flevoland.

Zorgorganisatie Woonzorg Flevoland

Woonzorg Flevoland is een innovatieve zorgorganisatie in Lelystad en Almere met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. Onze bewoners en cliënten zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Wij zijn respectvol en flexibel als het gaat om de wensen van onze klanten. Wij gaan uit van mogelijkheden! Met ruim 1.100 medewerkers én vrijwilligers zetten we ons daar dagelijks voor in.

Bij het medewerkers belevingsonderzoek scoorden wij een 7. We scoorden hoog op onderdelen als werkbeleving, aantrekkelijkheid van het werk en de gedragen visie en ambitie. Een resultaat waar we trots op zijn. Daarnaast is Woonzorg Flevoland in 2016 óók genomineerd tot één van de vijf meest cliëntvriendelijke zorgorganisaties van Nederland. Een grote eer die alleen bereikt kan worden met hardwerkende collega’s die passie voor de zorg hebben.

Meer weten over onze zorg en hulp? Kijk dan op onze website www.woonzorgflevoland.nl.