Donavan Brandenburg – Vormgever

Vormgever Donavan: “Als vormgever krijg je hier veel vrijheid”

Onze huidige vormgever is Donavan Brandenburg. Hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden en laat daarom een lege stoel achter bij de afdeling Marketing & Communicatie. Lees hoe hij zijn tijd bij Woonzorg Flevoland heeft ervaren.

“Wat heel mooi is aan deze functie, is dat je weet wat er gebeurt met de producten die je maakt. Dat maakt voor mij de kijk op mijn werk heel anders. Ik weet waar ik het ‘voor doe’, dat is heel anders dan bijvoorbeeld bij een reclamebureau, en dat maakt het leuk. Bij een bureau is het van groot belang om snel te werken, en hoewel ik hier ook met deadlines te maken heb, staat ook de kwaliteit van het product voorop. De lijnen zijn hier kort, omdat je op de afdeling communicatie en PR zit: hier komt het werk binnen en wat ik maak, daar gaan mijn directe collega’s mee aan de slag. Samenwerkingen met andere collega’s binnen de organisatie verlopen ook heel prettig: als er iets onduidelijk is of anders moet, loop je gewoon even binnen.”

“Ik heb hier met veel plezier gewerkt”

“Ik heb eerst stage gelopen en kreeg daarna de kans om te blijven en werkervaring op te doen. Als beginnend vormgever krijg je hier alle ruimte om jezelf te ontwikkelen én om zelf taken op te pakken. Je denkt veel mee over de concepten en krijgt de vrijheid om aanpassingen door te voeren en je eigen draai te geven aan wat je creëert. Het was heel leuk om bijvoorbeeld een jaarverslag met alleen maar tekst om te zetten naar iets dat er visueel mooi uit ziet: het omtoveren naar een boekje. Ik heb me enorm kunnen ontwikkelen en met veel plezier gewerkt.”

Vacature junior grafisch vormgever

Vanwege Donavans vertrek zijn wij op zoek naar een nieuwe vormgever! Iemand die lekker creatief is, een ondernemend typje, een visuele denker en gevoel voor humor heeft. Interesse? Bekijk snel de vacature voor junior grafisch vormgever!

Vacature Junior Grafisch Vormgever – DTP bij Woonzorg Flevoland